Helaas kregen we deze week bericht, dat ons lid “Lei Willems” op 77-jarige leeftijd is overleden. We wisten al geruime tijd dat zijn lichaam hem in de steek liet, maar nu al afscheid nemen dat hadden we niet voorzien, doet pijn en maakt ons verdrietig.

    Lei werd op 1 augustus 1991 lid van onze vereniging. Zowel binnen als buiten de banen was hij zeer actief. Secretaris en voorzitter was hij en het bestuur maakte dankbaar gebruik van zijn kennis en netwerk. Hij was rond de verhuizing naar de huidige locatie van onschatbare waarde. Mede daarom werd hij in 2016benoemd tot Lid van Verdienste.

    Tot vorig seizoen was hij actief competitie-lid. In seizoen 2023-2024 speelde hij nog in het 6de. Aan het eind van het seizoen gaf hij te kennen, dat het allemaal
    niet meer zo ging zoals hij graag wilde. En dat hij niet langer competitie wilde spelen. Zo’n 5 maand later is hij al niet meer onder ons.

    Zondag 20 oktober is er van 15.00 – 15.45 uur gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen in afscheidscentrum ’t Gasthoês, ingang via Kuiperplein Horst (achterzijde van ’t Gasthoes). De uitvaartdienst vindt plaats op dinsdag 22 oktober om 11.00 uur in de kerk te Maasbree.

    Het bestuur herdenkt hem op gepaste wijze. Tevens zullen we aan het begin van het verbroederingstoernooi volgende week zondag stilstaan bij het overlijden van onze beugelvriend.

    We wensen zijn kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.