Op zaterdag 22 juni hielden we onze kampioensreceptie:
• Jac Lintjens, persoonlijk kampioen 1ste klasse
• Team 4 (Bart Colbers, Tom Gooren, Tommy Grubben, Robert Hermans, teamcaptain Tom Vaessen en Paul Wijnhoven), kampioen 3de klasse
• Team 5 (Mark vd Koelen, René Peeters, teamcaptain Wiellie Selen, Leon Vaessen, René Wassen, Erik Wijnands en Pieter Lenders), bekerkampioen groep 3.

Genoeg reden dus om er een leuk feestje van te maken. Dat werd het tot in de late uurtjes…en wellicht echt te laat voor sommige.

Voorzitter Robbert Schoester opende de receptie en feliciteerde iedereenmet zijn kampioenschap. Hij stond er ook nog even bij stil, dat Jac niet alleen persoonlijk kampioen was bij de bond maar ook nog clubkampioen 2024.

Na de opening sloten vele familieleden, vrienden, BC de Treffers-leden, sponsors en beugelclubs aan in de rij om iedereen te feliciteren. Ook wethouder Natasja Vaasen was aanwezig om namens het college van de gemeente Peel en Maas (en overbuurvrouw van kampioen Paul W.) de felicitaties over te brengen.

Namens het bestuur van NBB sprak voorzitter Eric Kleynen niet alleen de felicitaties uit, maar ook zijn waardering voor de totale beugelclub zowel sportief als organisatorisch.

Al met al een geslaagde avond waren de kampioenen en het bestuur van hebben genoten!!